Bulvár

2010.04.16. 12:57

Húsz évesen kitiltották Anglia és Wales összes kocsmájából

Nagy-Britannia - Laura Hall az első személy, akinek tilos alkoholt vásárolni Anglia és Wales egész területén. Húsz évesen ez szép teljesítmény, szerkesztőségünk nevében is gratulációnkat küldjük.

Kiss Nikolett

A bromsgrove-i 20 éves Laura Hallt csütörtökön ítélte el egyedülálló módon a bíróság: két évig tilos bármilyen kocsmába, klubba, bárba, vagy bármely szeszes italt is forgalmazó üzletbe belépnie, és egyáltalán, tilos bárhol alkoholt vásárolnia.  - írja a Metro UK.

- Ez az első eltiltás, amely az egész ország területére érvényes - mondta David Roberts őrmester. Reméljük Laura nem büntetésnek, hanem lehetőségnek tekinti a rendeletet, hogy élete visszatérjen a normális kerékvágásba, tette hozzá Bromsgrove rendőre.

A rendőrök Laura rengeteg, alkohollal kapcsolatos kihágása miatt választották ezt a drasztikus eszközt, de a híradás sajnos nem részletezi, hogy konkrétan milyen bűnöket követett el a hölgy. Pedig biztos tanulságos lenne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!