Bulvár

2010.11.04. 11:37

Bon Jovi turnéja nem érinti Budapestet

A november 2-án legnagyobb slágereiből összeállított, valamint néhány új szerzemény is tartalmazó válogatásalbummal jelentkezett Bon Jovi jövő évben újabb világ körüli turnéra indul. A koncertsorozat érinti Európát is.

Gyuricza Ferenc


A 22 állomásos európai turné június 8-án kezdődik Zágrábban, a Maximir stadionban, s július 31-ig tart. A Bon Jovi Horvátország mellett két további szomszédos államban, Ausztriában és Romániában is fellép, a bukaresti koncertre július 10-én, a bécsire július 22-én kerül sor. A jegyek értékesítése már most megkezdődött.

A november 2-án boltokba került Greatest Hits című válogatásalbum több változatban is megvásárolható. A szimpla CD 16 dalt tartalmaz köztük azt a What Do You Got című szerzeményt is, amelyet már nagy sikerrel játszanak a hazai és nemzetközi rádiók, illetve zenei tévécsatornák. A dupla lemezen verzión további új dalok is helyet kaptak.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!