Bulvár

2012.05.22. 07:50

Válogatásalbummal jelentkezik Kylie Minogue

Negyedszázados pályafutásának 21 legismertebb dalát jelenteti meg egy válogatásalbumon a legismertebb ausztrál popénekesnő, Kylie Minogue. A The Best Of című gyűjteményes lemez június 4-én kerül a boltokba.

Zalai Hírlap

Az album szerkesztését az énekesnő ezúttal a rajongókra bízta. Kylie Minogue kiadója még az elmúlt év végén indított el egy felmérést, amely során ara kérték a rajongókat, hogy szavazzák meg kedvenc dalaikat. A végeredmény a várt eredményt hozta, a kedvenc dalok között 18 olyan szerzemény szerepelt, amely korábban az angol listák élmezőnyében végzett, öt pedig egyenesen első helyezést ért el.

Kylie Minogue első slágere a Locomotion című dal volt, melyet később a dal szerzője, Pete Waterman átkeresztelt The Loco-Motion címűre. A dal negyedszázada, 1987. július 28-án jelent meg. A 25 éves jubileum apropóján az énekesnő különböző meglepetésekkel rukkol elő. Lesznek zenei kiadványai, különleges fellépésekkel lepi meg rajongóit, de a tervek között speciális előadások, újabb kereskedelmi termékek bemutatása, valamint film is szerepel.

Kylie Minogue hamarosan újabb koncertsorozatra indul, amely az Anti Tour nevet viseli. Emellett olyan különleges eseményekre is meghívták, mint az angol királynő 60 éves uralkodásának megünneplése, melyre júniusban kerül sor a londoni Buckingham Palotában. Szerepel továbbá a Proms in the Park elnevezésű rendezvényen is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!