Bulvár

2012.07.06. 10:37

Muri Enikő és Horváth Éva is elrajtolt a Kékszalagon

Egyedülálló élményben lehetett része Muri Enikőnek és Horváth Évának, hiszen profi stáb tanította őket vitorlázni. Néhány óra gyakorlás után a szépségek is vízre szálltak és elrajtoltak a balatoni 44. Kékszalag nemzetközi vitorlásversenyen.

Napló Online

Több mint ötszáz vitorlás állt rajthoz a képzeletbeli startvonalnál a tavon, hogy megmérettessék magukat az idei mezőnyben. Horváth Évának és Muri Enikőnek először nyílt lehetősége arra, hogy kipróbálják a vitorlázást. A gyönyörű lányok, a sugárzó napsütés és a kiváló szél mind megkönnyítették a The Famous Grouse legénységének dolgát. A hölgyek férfiakat meghazudtoló ügyességgel kormányozták a hajótestet, engedték ki a vitorlákat.

Horváth Éva nagyon örül, amikor itthon kapcsolódhat ki, emellett a hajókhoz már gyermekkora óta különös kapcsolat fűzi.
- Édesapám tengerész volt, ezért is nagyon örültem, amikor a fajdkakasos whisky csapatának tagjai felkértek, hogy tartsak velük a versenyen. Gyermekkoromban tiltott volt bármihez is hozzáérni, most azonban mindent kipróbálhattam. Imádtam kormányozni, mert egy óriási hajónak parancsolhattam. Már értem, hogy apukám miért választotta ezt a különös életet. Úgy vettem észre, hogy van tehetségem a vitorlázáshoz. Mondhatjuk, hogy az alma nem esett messze a fájától - mesélte a műsorvezetőnő.

Muri Enikő most hajózott ki először a Balaton vizére, a Skócia legkedveltebb whiskyje által indított vitorlás csapattagjának lenni olyan volt számára, mint amikor a színházban a függöny mögül nézi, hogyan játszanak társai a porondon.
- Már a felkészülés is hihetetlen élmény volt, de a rajthoz foghatót még nem tapasztaltam. Bár a partról is gyönyörű látvány a több száz vitorla, a hajóról érezni igazán azt az energiát és kitartást, ami ezekben a férfiakban van, amikor kihajóznakárulta el a rajtról a 2011-es X-Faktor legjobb női hangja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!