Bulvár

2016.09.26. 15:30

Kiss Ramóna: büszke vagyok a csapatra

Veszprém – Minden alkalommal izgul, amikor a csapata van a színpadon. Kiss Ramónát egy kereskedelmi csatorna gyermektehetség-kutatójának felkészítőjét, kapitányát többek között arról kérdeztük, milyen a hangulat a versenyen és hogy a műsort követően nehéz lesz-e elszakadni a gyerekektől?

Kutasi Zsófia


- Fergeteges a hangulat. A vetélkedés és az egymásnak való szurkolás mindenkit magával ragad. Annak ellenére, hogy a csapatok egymás ellen versenyeznek, mindenkinek fontos, hogy a gyerekeknek sikerélménye legyen, így az egész csapat egy emberként szorít az éppen szereplőknek. 

Ha pedig a saját csapatom tagjai vannak a színpadon, akkor már-már önkívületi állapotba kerülök, a gyomrom le-fel liftezik, annyira izgulok, hogy jól szerepeljenek, és mondhatom, hogy újra és újra megdöbbentenek, hogy milyen tehetségesek és ügyesek – nyilatkozta Kiss Ramóna.

- Újra és újra megdöbbentenek, hogy a gyerekek milyen tehetségesek és ügyesek – nyilatkozta Kiss Ramóna  Fotó: archív


A színésznő elmondta, a legnagyobb kihívást számára az jelenti, hogy érzelmi támaszt tudjon nyújtani a csapat tagjainak, amikor elkeserednek, vagy amikor mélypontra kerülnek. Mint mondta, megtalálni a megfelelő szavakat, újjáéleszteni a lelkesedésüket nem mindig könnyű, de szerencsére jó a csapat, egyre jobban ismerik egymást, közös erővel meg tudják oldani a problémákat.Kiss Ramónától megtudtuk, a gyerekekkel nagyon jól egymásra hangolódtak. Ez azért is sikerült, mert barátként kezelik egymást. 

- Ha munka van, akkor arra koncentrálunk, de ha lazításról van szó, akkor hatalmasakat ökörködünk – fogalmazott a csapatkapitány. Hozzátette: - Egy csapat vagyunk, egy célért dolgozunk, és ez nagyon komolyan összehozott minket. Együtt sírunk, együtt nevetünk. Megdöbbentő, hogy ezek a gyerekek sokszor olyan profizmussal képesek dolgozni, amit felnőttek is megirigyelhetnének. Elképesztően büszke vagyok rájuk.Kiss Ramóna elmondta, a gyerekekkel elmennek moziba, vagy beülnek együtt enni valamit. Ezt a szokást a verseny után is szeretnék megtartani, már most terveznek közös programokat.Nagyon jóban vannak Tóth Verával, örülnek annak, ha a másik csapata jól teljesít. 

A csapatkapitányok között nincs versengés, kizárólag arra koncentrálnak, hogy a gyerekek meg tudják mutatni, hogy mire képesek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!