Csögle

2015.05.07. 14:40

Tankerületi sudoku matematikaversenyt rendeztek

Csögle – Hat iskola több mint hatvan tanulója mért össze sudoku tudását – tájékoztatta a Naplót Balhási István iskolaigazgató.

Penk Tímea

A sudoku jellegzetessége, hogy egyfajta versenyfutás az idővel, ugyanakkor a hibákra is nagyon oda kell figyelni. az a győzet, aki a leggyorsabb és hibátlan.

Fotó: Kendeh Anita

Az első osztályosok közül a csöglei Györke Anna ért el első helyezést, második Bagyura Laura Nagyalásonyból, harmadik Sallai Vanessza Somlóvásárhelyről. A második osztályosok első helyezettje a kertai Jósvai Zsombor, második a csölgei Kámi Elizabet, harmadik a nagyalásonyi Baki Márk. A harmadik osztályosok legjobbjai Kuczor Gergő, Horváth Luca és Varga Virgínia, mindannyian helyiek. A negyedikesek első helyezettje a csöglei Tóth Tamara, második a kertai Zsupányi Kitti, harmadik a csöglei Ambrus Laura. Az ötödikesek legjobbja a somlóvásárhelyi Kovács Áron, második a csöglei Garai Nóra, harmadik a nagyalásonyi Ángyán Patrik. A hatodikosok között első helyezést ért el a csöglei Csonka Petra, a második helyezett Tomor Júlia és a harmadik Szűcs István Mátyás Devecserből érkezett. A hetedikesek legjobbjai a somlóvásárhelyi Ferenczi Fanni és Bottyán Adrien, harmadik a csöglei Kertész Rozália. A nyolcadikosok első helyezettje Szeness Roberta, második Kovács Károly, harmadik Kertész Krisztofer, mindnyájan a csöglei iskola diákjai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!