Devecser

2013.07.18. 22:00

Horgász hétvége

A hagyományos Széki-tavi horgászverseny idén is sok vérbeli pecást vonzott a helyszínre.

Tóth B. Zsuzsa

A programot az önkormányzat képviselőtestülete és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat szervezte. Egyéniben, gyermek, ifjúsági és felnőtt kategóriában összesen 66 versenyző indult, de csapatversenyt ugyancsak szerveztek mindazoknak, akik a katasztrófát követően kiálltak a város mellett. Csapatversenyben tizenöt induló volt, hatvan versenyzővel.

A gyermekek legügyesebbike Laczkó Benedek volt, az ifjúsági kategóriában Licsár Balázs nyert, felnőttben pedig Halász József. A legtöbb halat Kovács Kornél fogta, 65 hallal nyert.

A legnagyobb halat kifogó versenyző szintén ő volt, 7500 grammos amurral. A csapatversenyt a Bakonyerdő Zrt. csapata nyerte, 31 900 grammos eredménnyel. A versenyt követően a Magyar Máltai szeretetszolgálat tombolasorsolást tartott, sok értékes nyereménnyel. Azt követően pedig szokás szerint gulyásparti fogadta a horgászokat és családtagjaikat, barátaikat, akik szintén sokan kilátogattak az eseményre a tóhoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!