Felhőalapú tárhely

2019.10.10. 12:18

A legújabb digitális elvárásoknak felel meg az Onbox

Az új levelezőrendszer hazai szakemberek fejlesztésével készült.

Forrás: Shutterstock

Fotó: ImageFlow

Modern és egyedi funkciók, biztonságos működés és formabontó megjelenés – ilyen lett az Onbox márkanevet viselő új levelezőrendszer, ami hazai szakemberek fejlesztésével, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által nyújtott támogatásból megvalósult mailrendszer megalkotásában öltött testet – olvasható a New Wave Media Group közleményében.

Mint írják,

a levelezőrendszerüknek az a célja, hogy egy új szemszögből, de egyértelműen a mai digitális elvárásoknak megfelelően, elsősorban a kkv-szektornak, olyan kommunikációs platformot tegyen lehetővé, illetve valósítson meg, amely túlmutat a meglévő hazai e-mail megoldásokon.

A komplex szolgáltatáscsomag többek között az alábbi előnyökkel kalkulálhatóan indult el:

 • felhőalapú tárhely, naptár, levelezés, címtár;
 • kiszámítható költségstruktúra és a versenytársakhoz képest kedvezőbb árazás, valamint személyre szabási lehetőségek;
 • 0-24 magyar nyelvű ügyfélszolgálat;
 • közvetlen kapcsolat, folyamatos ügyféligény-felmérés;
 • nincs szükség rendszergazdára;
 • Magyarországon történő adattárolás.
 • Az Onbox tehát sok olyan termékelőnnyel bír a hazai fejlesztésen túl, a valós idejű közös munkát megkönnyítő funkciókat illetően, melyet a legtöbb ismert levelezőrendszer a jelenlegi formájában nem támogat real time, melyre pedig igen komoly igény fogalmazódott meg már korábban is a hazai kkv szektor irányából.

  Az új rendszer egyszerre kompatibilis a meglévő SMTP, valamint IMAP, POP3, CalDAV, CardDAV protokollokkal és EML szabvánnyal,

  ugyanakkor ezeket felhasználva a társadalom által napjainkban elvárt és egészen újszerű funkciókkal is bír – közölte a New Wave Media Group.

  Borítókép: illusztráció

   

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!