Járványmozi feketén

2021.04.16. 15:09

A torrentezők most a legtöbbször ezeket a filmeket töltik le

Törvénytelen, de kapós. Nem mintha utóbbi felmentene bármi alól, viszont jelzi, mi pörög a szervereken.

CHAOS WALKING 2021 de Doug Liman Tom Holland. d'apres le roman de Patrick Ness based on the book by Patrick Ness COLLECTION CHRISTOPHEL © 3 Arts Entertainment - BRON Studios - Creative Wealth Media Finance - Quadrant Pictures science fiction; sci fi (Photo by 3 Arts Entertainment - BRON Stud / - / Collection ChristopheL via AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Collection ChristopheL via AFP

A TorrentFreak minden héten közzéteszi, mi a kalózkodók aktuális kedvence.

Kétes elismerés a szerzői és a digitális jogok megsértésével toplistába kerülni, de nem csak jogi szempontból az: a kalózkodók ízlése ritkán vág egybe például az IMDB pontszámaival. (Nem mintha az IMDB tévedhetetlen iránytű lenne.)

Most éppen a Godzilla vs. Kong (Godzilla Kong ellen) című film vezeti a népszerűségi listát, második a Zack Snyder Justice League (Zack Snyder: Az Igazság Ligája), harmadik a Chaos Walking lett.

A torrentezési statisztikák betekintést nyújtanak a kalózkodás trendjeibe. Minden adatot hivatalos forrásokból gyűjt a TorrentFreak.

A lista élén a Tom Hanks főszereplésével készült News of the World, a Wonder Woman 1984 és a Soul (Lelki ismeretek) áll. Az alábbi, kattintható címekkel megadott táblázat jobb oldali oszlopában az IMDB pontszáma olvasható.

A hét legtöbbet letöltött filmjei:

Helyezés

Múlt heti helyezés

Cím

IMDB pontszám

1.

(1.)

6,7

2.

(2.)

8,4

3.

(3.)

5,7

4.

(...)

4,4

5.

(4.)

7,7

6.

(6.)

5,8

7.

(5.)

8,3

8.

(7.)

7,4

9.

(8.)

5,3

10.

(...)

7,5

A TorrentFreak előző hetekben közzétett mérései itt olvashatók.

Borítóképünkön a Chaos Walking főszereplője

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!