Egyéb

2012.01.28. 16:51

Kit javasol ÖN a hónap orvosának, ápolójának?

Az orvosok, az egészségügyi dolgozók helyzetét mutatjuk be egy olyan sorozatban, amelyikben ők maguk, a gyógyítók tárják elénk, hogy milyen is az a világ, amelyikben éjjel-nappal helyt kell állniuk.

Napló Online

Hogy miként, milyen emberséggel közelítenek, érnek hozzánk, elesett betegekhez, arról sok mindent lehet hallani, tapasztalni, de az biztos, ha nagy a baj, ha kibírhatatlannak tűnik a fájdalom, szeretnénk mindenünket odaadni annak, aki segített rajtunk. Mégis sokszor érezzük úgy, nem lehetünk eléggé hálásak. Honlapunk és napilapunk most arra ad lehetőséget, hogy ebből, a minden anyagiaktól mentes hálából egy kicsi szeletet – ha képletesen is – átnyújtsunk számukra.

Kérjük olvasóinkat, ajánlják bemutatásra, megszólaltatásra azt a gyógyítót, orvost, ápolót, asszisztenst, akit saját tapasztalatuk alapján, a legemberségesebbnek, a legjobb
hozzáállásúnak tartanak. Ez, mármint az emberségesség közösség előtti ajánlása az igazi ajándék, amit orvosuknak, ápolójuknak egyáltalán átnyújthatnak.

Mivel – bár szeretnénk – egyszerre nincs módunk megszólaltatni mindenkit, olvasóink ajánlottjaira honlapunkon lehet szavazni, s azokat kérdezzük lapunkban hivatásukról, a munkájukat nehezítő, netán segítő feltételekről, emberi örömeikről, céljaikról, akikkel a legtöbb olvasónk egyetért. Ő lesz a hónap orvosa, ápolója/asszisztense.

Az év végén pedig az önök segítségével, közülük választjuk meg az év orvosát, ápolóját/asszisztensét.

A jelölés

Olvasónk csak egy orvost és egy ápolót/asszisztenst jelölhet az alábbi űrlap kitöltésével, illetve napilapunk szelvénye segítségével.

A jelölés 2012. január 30-án 9 órától, február 6-án 12 óráig tart.

A szavazás

A szavazás 2012. február 7-én 9 órától, február 13-án 9 óráig tart.

Az interjú

2012. február 18-án jelenik meg az interjú az első helyezett orvossal, ápolóval napilapunk Hétvége mellékletében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!