unatkozhatott

2019.04.30. 12:00

Elaludt a férj a kocsiban, vele együtt lopták el az autót

A feleségére várt, elaludt, vele együtt lopták el a kocsit úgy, hogy fel sem ébredt.

Forrás: Shutterstock.com

Fotó: illpaxphotomatic

Az Egyesült Államokban, Columbia Countyban, Georgia államban egy autót a tulajdonossal együtt loptak el, akinek fogalma sem volt, mi történik – olvasható az Autó-Motor oldalán.

A helyi rendőrség és a wrdv.com beszámolója alapján azt írják, hogy a férfi a feleségével együtt utazott, majd félreálltak egy bevásárlóközpontnál, ahol a feleség bement, a férj pedig úgy döntött, inkább a kocsiban marad.

A férfi annyira elunta a várakozást, hogy gondolta, ledől a hátsó ülésre, és alszik egy kicsit, mást úgysem nagyon tud csinálni.

Igen ám, de mivel meleg volt, az autóban járt a motor a klíma miatt, az ajtók pedig nem voltak bezárva, így az átlagember arra járva csak azt láthatta, hogy egy üres kocsi áll a parkolóban, benne a kulccsal, járó motorral.

Ennyi elég is volt egy tolvajnak, aki ezt kiszúrva azonnal bepattant, és útra kelt. Az igazi meglepetést pedig az okozta, mikor kiszúrta, valaki nagyban horkol a hátsó ülésen.

A rabló így nem messze a bevásárlóközponttól gyorsan félreállt, és ami mozdítható volt, magával vitte, a kocsit pedig ott hagyta az út szélén, tulajdonképpen sértetlenül.

Mindeközben a hátsó ülésen alvó férfi egyetlen pillanatra sem ébredt fel, csak akkor döbbent rá, mi is történhetett, mikor nem sokkal később felébredt a csendes pihenőjéből.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!