VB 2022

2022.12.13. 13:29

Francia úthenger, vagy újabb marokkói meglepetés?

– Annyi meglepetést láttunk már a katari labdarúgó-világbajnokságon, miért ne most jöjjön a következő? Ám mégis úgy gondolom, hogy Marokkó a harmadik helyért játszik majd szombaton – mondta érdeklődésünkre szakértőnk, Takács Gábor játékvezető-ellenőr.

Szijártó János

Takács Gábor, játékvezető ellenőr Fotó forrás: Takács Gábor

– Jól megszervezett védekezésük mellett persze találhatnak egy gólt, de nagy meglepetés lenne számomra, ha kifognának a nagyon jó formában lévő francia válogatotton. A gall kakas nagyon egységes arculatot mutat, persze az eredménycentrikus játék mellett figyelni kell arra is, hogy a góllövőlistát öt góllal vezető Mbappé vagy a négygólos Giroud hányszor zörrenti meg a marokkói kapus, Bono hálóját. Nagy tiszteletet vívott ki a marokkói csapat eddigi szereplésével is, hiszen Belgium, Spanyolország, Portugália legyőzése után szerintük talán a francia válogatott sem lenne már olyan nagy falat – tette hozzá szakértőnk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!