Foci

2007.11.30. 03:28

<u>Kényszermegoldások éve volt</u>

<b>Veszprém</b> - Közös érdekünk, hogy a város labdarúgása visszanyerje régi fényét - mondta <em>Porga Gyula</em> alpolgármester, akit közgyűlésén elnökségi taggá választott a Veszprémi Foci Centrum USE.

Horváth Gábor

Megtartotta éves közgyűlését a megyeszékhely utánpótlás-egyesülete, mely ezentúl képviseletet biztosít elnökségében a klub fő támogatója, az önkormányzat részére. A posztra Porga Gyulát kérte fel a VFC USE, a város alpolgármestere elmondta: elkötelezett híve a veszprémi labdarúgás továbbfejlesztésének, amelyhez nagyon jó alap az utánpótlásban zajló szakmai munka.

- A felnőttcsapat NB III-as szereplése jelentős áldozatokkal járt az utánpótlásban - emelte ki Rugovics Vendel A kényszermegoldások éve című éves beszámolójában, arra utalva, hogy idén az egyesületnek plusz három csapatot kellett indítania a korosztályos bajnokságokban. A szakmai vezető ugyanakkor hangsúlyozta, sikerült megvalósítani a kitűzött célokat: a klub megfelelt a tömegbázis funkciónak, szakmailag előrelépett, valamint megfelelő alapot teremtett az NB III-as felnőttcsapat számára.

Irmes Zsolt klubelnök megjegyezte, sikerült a fiatalok beépítése az első csapatba, és bebizonyosodott, hogy a labdarúgásban a saját nevelésre építés a helyes irány.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!