Foci

2007.12.10. 03:29

<u>Vége a negatív szériának</u>

<b>Veszprém</b> - Kiváló hétvégét zártak a röplabdások, a nőknél megtört az átok és nyolc vereség után nyertek, a férfiak viszont folytatták remek szériájukat és megint győztek.

B. Virág Rita

VESC-Sz.-hely 3:1 (-17, 25, 17, 14)
Veszprém, 100 néző. V.: Csikós, Szabó
Veszprémi Egyetem SC: Nagy, Borsos, Pintér E., Környei, Selmeczi, Kovács. Csere: Egyed (liberó), Benedek, Tobak. Edző: Fehér Tibor
Szombathelyi Haladás: Tóth Sz., Szele, Bogdán, Pintér P., Simon J., Merklin. Csere: Horváth (li- beró), Lázár, Tóth T. Edző: Mucsi Péter.

A női röplabda NB I ligacsoportjában pocsék széria után (8 vereség) nagyon fogadkoztak a VESC játékosai. Idegesen, feszülten kezdett mindkét együttes, 12:12-ig nem tudott egyik fél sem meglógni. Ezután a vendégek remek nyitásokkal 21:13-ra elhúztak, s meg is szerezték az első szettet. A másodikban 12:9-re és 20:17-re is vezetett a Szombathely, ám a Veszprém nem adta fel és 21:20-ra fordított. 

Roppant izgalmas végjátékban az egyetemisták mindent beleadtak és be is gyűjtötték a játszmát. Demoralizálóan hatott az egyenlítés a vasiakra, akik ezután hitüket vesztve röplabdáztak, míg a hazaiak magabiztos mezőny- és sáncmunkával előbb a harmadik, majd a negyedik játszmát is könnyen megszerezték.

Összeségében a győzelmet jobban akaró és a rendkívül koncentráltan, jó mezőnymunkával játszó csapat nyert.

Fehér Tibor: Nehéz szakaszon vagyunk túl, a siker lökést adhat a lányoknak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!