Foci

2009.02.09. 03:28

Remek játékkal győzött a Ligakupában a pápai futballcsapat

<b>Győr</b> - Idei első tétmérkőzésén jó és végre gólerős produkcióval rukkolt elő a Lombard Pápa NB II-es labdarúgócsapata és győzött a Győri ETO ellen.

Novothny Ottó

ETO-Lombard 0:4 (0:1)

Győr, 200 néző. 

V.: Németh (Tóth, Butkai). 

ETO: Köllő - Berde, Sharasenidze, Tóth, Kis - Labbincs, Szemerei, Gál (Nyitrai), Planéte (Flikk) - Vető (Leitold), Dömötör (Horváth). Edző: Klement István. 

Lombard: Szűcs - Nagy (Sipos), Dlusztus, Farkas (Császár), Tóth (Rajnay) - Varga (Venczel), Gyömbér, Abouna, Heffler - Wansi, Alex (Nyári). Edző: Véber György.

Gólszerző: Alex 21., Farkas 58., Gyömbér 62., Wansi 79. percben.

A Ligakupa-labdarúgó-mérkőzésre kevés szurkoló volt kíváncsi, igaz, a hazaiaknál a második számú társulat lépett pályára. (A legjobbak külföldi edzőtáborban vannak.) Már a meccs elejétől a Lombard irányított, és végig tetszetősen, olykor nagy fölényben focizott és ilyen arányban is megérdemelten győzött.

A pápaiaknál a 25 esztendős Deniel Wansi (csatár) próbajátékosként lépett pályára. A kameruni származású futballista korábban Franciaországban, Belgiumban játszott. Moda Abouna szintén kameruni, 28 éves és Görögországban rúgta a labdát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!