Foci

2009.09.08. 02:28

Élre ugorhat az FC Ajka - Félbeszakadt mérkőzést pótolnak

Ajka - Bármilyen arányú győzelmével ma délutánra a labdarúgó NB II nyugati csoportjának éllovasa lehet az FC Ajka.

Novothny Ottó

A csapat 16.30 órakor fogadja Szigetszentmiklós alakulatát. A korábbi mérkőzés a 62. percben félbeszakadt, amikor Szabó góljával 1:0-ra vezettek a házigazdák, ám a vihar és elsősorban a villámok miatt a játékvezető lefújta a találkozót.

Azóta az ajkaiak nyertek a Kaposvölgye otthonában, illetve legutóbb legyőzték a Barcs együttesét is.

- Örültünk a sikernek, az ilyen győzelmeket kell különösen megbecsülni - mondta Artner Tamás, az FC Ajka mestere. - Nem játszottunk jól, de akartunk és az utolsó percig hajtottunk. Ez mindenképpen dicsérendő dolog.

- Vannak hazai meccsek, melyeket kötelező megnyerni.

- Befejezem a mondatot: a szigetszentmiklósiak elleni pontosan ilyen. Általában nagyon hasonló felállásal játszanak, legutóbb pedig kikaptak Hévízen, és nyilván ezt a hibát szeretnék kijavítani.

- Péntek után kedd, elég sűrű a program.

- Ez éppen tökéletes, volt időnk felfrissülni, fitten fogunk pályára lépni. Nem mellékes dolognak tartom, hogy négy forduló után van éppen annyi pontunk (tíz), amennyit a korábbi bajnokságban a tizedik fordulóra gyűjtött össze a társulat.

- Ráadásul, ha nyernek, a tabella élére ugranak.

- Ez izgat, azt gondolom, mindenkit a legkevésbé, hiszen a bajnoki címre nincs reális esélyünk. Az tény, hogy minél több pontot kell szereznünk, hogy utána nyugodtan folytathassuk a jó szereplésünket. Ami eddig meglepett, az az, hogy nagyon erős a bajnokság, mindenki le tud győzni mindenkit. Bízom benne, hogy a mai ajkai meccsen nem lesz meglepetés, és a hazaiak, vagyis mi nyerünk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!