Foci

2010.08.17. 17:43

Második kör a focikupában

Megyei körkép - A második fordulót rendezik szerdán a labdarúgó Magyar Kupa országos főtábláján. A három - a sorozatban jelenleg érdekelt (az NB I-es Pápa később csatlakozik) - Veszprém megyei csapat délután 16.30-kor lép pályára.

Munkatársainktól

Győrszemere-FC Ajka
Az NB II-es ajkaiak ebben a körben kapcsolódnak be a kupaküzdelmekbe. Artner Tamás az FC Ajka vezetőedzője elmondta, hogy olyan játékosoknak ad majd lehetőséget a bizonyításra, akiknek erre korábban kevesebb módjuk volt, tehát nem a legjobb összeállításban harcolnak.

A megyei I. osztályú együttes otthonában természetesen mindezek ellenére kötelező a vendégek továbbjutása, még akkor is, ha az ifjúsági csapat jónéhány labdarúgója lép majd füves pályára ajkai színekben.

ZTE II-Veszprém FC
A másodosztályú Veszprém FC az NB II-ből kiesett zalaegerszegi ligacsapat vendége lesz.

Orbán Tamás edző: - Egyáltalán nem szabad lebecsülnünk riválisunkat, szerintem nagyjából egyforma játékerőt képviselünk. Nehéz ütközetre számítunk, ezért most nem a fiatalokkal, hanem a felnőtt kerettel vágunk neki a csatának. Szeretnénk továbbjutni, azonban a felkészülésünket több tényező is nehezítette. Egyrészt sejtésünk sincs, hogy az élvonalbeli alakulatból visszajátszhat-e valaki, ha igen, kik, másrészt pedig Varga Tamás és Garai Péter sérültek közé Babik András is feliratkozott, aki meghúzódott.

Úrkút SK-Soproni VSE
A megyei első osztályban szereplő úrkútiak az NB III Bakony-csoportjának egyik élcsapatát fogadják.

Vágfalvi Norbert edző: - Nem mi vagyunk a párharc esélyesei, de a kupában bármi előfordulhat. Nem feltartott kézzel megyünk ki a pályára és minden tőlünk telhetőt megteszünk a továbbjutás érdekében. Az előjelek rosszak, hiszen a hétvégi szezonnyitányon vereséget szenvedtünk, ennek ellenére harminc százalékos esélyt adok csapatomban a soproniak ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!