Foci

2010.11.19. 18:57

Füreden a Várpalota

Megyei körkép - Újabb Veszprém megyei rangadót rendeznek a labdarúgó NB III Bakony-csoportjában. A 15. fordulóban a fürediek a Várpalotát fogadják. A Badacsonytomaj-Tapolca Tomajon, a Pápa II pedig Szombathelyen lép pályára a hétvégén.

Horváth Gábor

B.-füred-Várpalota
A három hete nyeretlen Füred és a kiesés elkerüléséért harcoló Várpalota feszül egymásnak a csoport újabb megyei rangadóján.
A Balaton-partiak a múlt héten Sopronban kaptak ki (2:0), a Bányász pedig hazai pályán a ZTE II ellen szenvedett vereséget (1:4). A 12. helyen álló Füred négy ponttal előzi meg a 14. Palotát.
Lantai Balázs, a BFC edzője: - A múlt héten, a második félidőben jobban koncentráló Sopron megérdemelten tartotta otthon a három pontot. Számunkra még két megyei rangadó van hátra az őszi félévből, mögöttünk álló csapatokat fogadunk és nagyon bízunk benne, hogy győztesen kerülünk ki a csatákból.

Szabó Csaba, a várpalotaiak szakvezetője: - A ZTE II ellen kapitális egyéni hibákkal sikerült egy félidő alatt eldöntenünk a mérkőzést a vendégek javára. Ez nagyon bántó, mert mezőnyben, úgy vélem, egyenrangú ellenfelek voltunk és a végeredmény nem tükrözi híven a játék képét. A Balatonfüred egy nagyon jó csapat, amelynek tudása alapján sokkal előkelőbb helyen kellene állnia a tabellán. Ennek ellenére nem adjuk magunkat könnyen, ígérjük, hogy mindent egy lapra feltéve fogunk küzdeni, hiszen égetően szükségünk van a pontokra.
(Kezdés: szombat, 13.00)



B.-tomaj-Tap.Répcelak
A bő egy hete edzőt váltó Badacsonytomaj-Tapolca öt vesztes meccs után az előző hétvégén végre nyerni tudott, méghozzá idegenben (Sárvár-BTFC 0:1).
Németh István edző: - Jó játékvezetés mellett szerencsénk is volt, de mindenekelőtt: a fiúk rengeteget dolgoztak. Nagyon örülünk és külön pozitívum, hogy emberhátrányban sikerült megszereznünk mind a három pontot. A Répcelak egy hozzánk hasonló képességű együttes. A hátvédsorból két kezdőemberre nem számíthatok, így nem kis feladat lesz a győzelem, de plussz motivációt adhat az, hogy siker esetén biztosan nem telelünk kiesőhelyen. Mindent meg kell próbálni.
(Kezdés: szombat, 13.00)

Haladás II-Pápa II
A tizenötödik fordulóban Szombathelyen vendégeskedik az éllovas Lombard Pápa II, amelynek hat pont az előnye a második Soproni VSE előtt. A Haladás II jelenleg a hetedik helyen áll, ennek ellenére a két fiatal ligacsapat összecsapása igazi csemegének számít.
Nagy Mihály edző:  Az előző fordulóban egy erős fizikumú csapat ellen nyertünk. A lipótiak megpróbálták kihasználni testi fölényüket, de nem tudtak igazi helyzeteket kialakítani, megérdemelt sikert arattunk. A szombathelyiek gyors, tetszetős futballt játszanak, de a célunk továbbra is az, hogy megőrizzük veretlenségünket.
(Kezdés: vasárnap, 13.00)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!