Foci

2010.11.04. 15:05

Varga négyese

Veszprém - A másodosztályú női labdarúgó-bajnokságban ezúttal idegenben nyert a Gizella SE.

Novothny Ottó

Dorog-Gizella SE
1:4 (1:2)
Dorog, 100 néző. V.: György. Veszprém: Dömsödi (Kovács)  Tolner, Véninger, Kikl, Répás (Gojdics), Borbély, Hogya (Henn), Kis (Halász), Szalai (Borbélyné), Varga (Szigeti), András. Edző: Laki Zoltán. Gólszerző: Vidák, ill. Varga 4.
A bajnoki osztályhoz méltatlanul a találkozóra csak két játékvezető érkezett meg. A veszprémiek kezdeményeztek, ám a bíró ajándék büntetővel lepte meg a hazaiakat. Azonnal egyenlítettek a vendégek, akik közül ekkor  Laki edző elmondása szerint  a sípmester az éppen csúnyán buktatott Andrást kiállította, miközben a vétkes sárga lappal úszta meg az esetet. Az emberhátrányba került veszprémiek azonban remekeltek és dicséretes akarattal növelték előnyüket, majd az ötvenedik meccsén pályára lépő Varga Kinga negyedik találata a kegyelemdöfést is megadta a házigazdáknak. A veszprémiek ezzel a három ponttal felzárkóztak az élmezőnyhöz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!