Foci

2011.01.17. 12:27

Hölgyek és öregfiúk focija

Tapolca - Két teremlabdarúgó tornát is rendeztek hétvégén Tapolcán, a városi csarnokban.

Horváth Gábor

Szombaton a hölgyek mérték össze a tudásukat, a III. Csarnok Kupára 12 együttes nevezett. A végső győztes Gizella VSE a hármas döntőben 2:0-ra verte meg a Csetényt, majd a csoportkörben elszenvedett vereségért visszavágott a Zalaapátinak (2:1). A második hely a csetényieké lett, a negyedik pozícióban a TVSE-Honvéd végzett.

A torna legjobb játékosának Németh Alexandrát (Gizella), legjobb kapusnak pedig Szkok Andreát (Csetény SE) választották meg. A legtöbb gólt Somogyi Zsuzsanna (Zalaapáti) szerezte.

Másnap az öregfiúk léptek pályára a rendezvénycsarnokban. A Trendi Kupán tíz csapat küzdött meg a legjobb helyezésekért. A csoportjában a KLSE Rum-Takaréktól vereséget szenvedő és így a második helyen továbbjutó Komwill a folytatásban már nem hibázott és megérdemelten szerezte meg a kupát. További sorrend: 2. Z.boys, 3. Öreg-szem, 4. KLSE.

A mezőnyjátékosok közül Szabó Zsolt (Öreg-Szem) kapott különdíjat, míg a kapusok mezőnyében Horváth Tamást (Komwill) találták a legjobbnak. A gólkirály a szintén a győztes alakulatban futballozó Weisz Zoltán lett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!