Foci

2011.01.10. 20:35

Kezdődő osztályharc

Balatonfüred - Lezárult a selejtező szakasz, a következő hétvégétől már négy osztályban küzdenek meg egymással a balatonfüredi téli körzeti teremlabdarúgó-bajnokság résztvevői.

Horváth Gábor

Remek színvonalú, izgalmas játéknapoknak voltak szemtanúi az év első két hétvégéjén a Balaton Szabadidő- és Konferencia-központba kilátogatók.

A megye egyik leghíresebb és legnépesebb teremlabdarúgó-bajnokságára benevező 35 együttes nyolc darab négyes és egy hármas csoportba osztva döntötte el, hogy idén ki melyik osztályban szerepelhet majd a további folytatásban.

A párharcok többsége rendkívül izgalmasan alakult, és vasárnap estére eldőlt, hogy az előző évi kiíráshoz viszonyítva mindössze két csapat, az IKR Racer és a Stefánia Vitorlás tudta megtartani első osztályos tagságát. Előbbi a B, utóbbi pedig az A csoportban utasított biztosan mindenkit maga mögé.

Érdekesség, hogy rajtuk kívül még öt alakulat tudott százszázalékos teljesítményt nyújtani: a Balatonszőlős, a Kanárik, a Nívó, a Szentantalfa és a Sasok minden mérkőzését megnyerte.

A legtöbb gólt a három meccsen összesen huszonkét alkalommal betaláló Vitorlás szerezte, a legkevesebbet (mindössze egyetlen találatot) pedig a két találkozót játszó Szentantalfa kapta.

A csoportok végeredményei
A csoport: 1. Vitorlás 9 pont, 2. Tihany 6, 3. Balatonszepezd 3, 4. Navila-Net 0.
B csoport: 1. Racer 9, 2. Árnyas 3, 3. Pokol Team 3, 4. Bulls 3.
C csoport: 1. Balatonszőlős 9, 2. Rendőrség 6, 3. Postás 3, 4. Pécsely ifi 0.
D csoport: Kanárik 9, 2. Zebrák 6, 3. Bánó 3, 4. Csiten 0.
E csoport: 1. Csopak 6, 2. La Luna 6, 3. Ivánó FC 4, 4. Red Power 1.
F csoport: 1. Nívó 9, 2. Korona 6, 3. Romantik 3, 4. Duplex 0.
G csoport: 1. Szentantalfa 6, 2. Annabella 3, 3. Balatonfüredi Yacht Club 0.
H csoport: 1. Sasok 9, 2. Füredi Öregfiúk 4, 3. Felsőörs 4, 4. Check FC 0.
I csoport: 1. Red Scorpions 6, 2. Szentantalfa ifi 6, 3. E.ON 3, 4. Zánka 3.

A csapatokat helyezések szerint rangsorolták osztályokba. A négy vonalban zajló bajnoki küzdelmek január 15-én, vagyis szombaton  kezdődnek, a mérkőzéseket továbbra is a hétvégi napokon rendezik meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!