Foci

2011.01.31. 15:57

Taroltak az ajkai csapatok a várpalotai éjszakai tornán

Már negyedik alkalommal rendezték meg Várpalotán az Éjszakai Kaland teremlabdarúgó tornát ahol 12 csapat mérte össze tudását. Az együttesek három csoportban versenyeztek és nagy örömünkre öt megyéből érkeztek csapatok.

Napló Online

A csoportbeosztásnál mindhárom csoportban egy-egy ajkai csapat volt található, és ha már ott voltak 100% teljesítménnyel megnyerték azokat. Predators a csoportban még gólt sem kapott. Csoport harmadik helyén végzett csapatok selejtezőt játszottak egymás között, amelynek tétje volt, hogy ki csatlakozhat a legjobb nyolcas mezőnyhöz.

Itt meglepetés nem született a jó erőkből álló várpalotai Eldorado gond nélkül megnyerte két meccsét mellettük a Pudingsöröző volt a második legjobb, csoport harmadik.  Negyeddöntőkben pedig rendkívül nagy küzdelmek voltak. Első negyeddöntőben a Mágusok és az Éjszakai foci specialista Ösi csaptak össze, ahol nagy csatában a Mágusoknak sikerült két vállra fektetni az Ösi PSE csapatát eredmény 2-1. Gamper és a várpalotai Red Label csatájában 13 percig kemény csata volt, de azután a zalaegerszegi csapat tarolt és 4-0-val az elődöntőbe jutott. Bakony Fc – Pudingsöröző meccsen a Bakony már 3-0 ra is vezetett, de a Puding két gyors góllal emlékeztette az ajkai csapatot hogy a meccs még közel sem ért végett, sajnos Pudingsöröző erejéből ennyire futotta hajnali fél négykor.

Negyedik mérkőzésen pedig nagy csata volt, hiszen az Eldorado egy percig sem adta fel a rendkívül nehéz meccsét a Predators ellen és 2-0-nál is támadásban volt sőt Új Tamás talán a torna gólját szerezte meg a Predators ellen de ez már csak szépségtapasz volt az ajkai csapat kiváló játékkal bejutott az elődöntőbe. Első elődöntő pedig máris hatalmas csata volt a Gamper-Mágusok mérkőzésen a csapatok óriásit küzdöttek és megpróbáltak mindent bevetni, ami végül szoros 2-1 győzelmet hozott a Mágusoknak. 

Másik ágon ajkai párharc volt a Bakony FC és a Predators között és az iram hatalmas volt sorra jöttek a helyzetek, de a gólok viszont nem így 0-0 után következtek a büntetők amit a Predators bírt jobban (pontosabban a szenzációs formában védő Csepregi András), így döntőben Mágusok és a Predators csapatai találkoztak. Bronzmérkőzésen a Gamper és Bakony csaptak össze ahol már mindkét csapat utolsó erejéből küzdött és talán a Bakony erejében picivel több volt és ők nyerték meg a harmadik helyet.

Döntőben pedig fantasztikus csata volt ahol a Predators szinte az első percben gólt szerzett, de a Mágusok egy pillanatig sem adta fel és 2-0-nál is folyamatosan próbálkozott, aminek köszönhetően Orbán Tamás bevette a Prédators kapuját, amire a Predators még válaszolt de sok minden már nem történt. Mágusok ezüstérmet szerzett egymás után másodszor a Predators pedig első fellépésén minden meccsét megnyerve tarolt.  Tehát a dobogón csak ajkai csapatok.  Legjobb kapus meglepetés nélkül Csepregi András lett. Gólkirály a Mágusok csapatából Orbán Tamás. Legjobb játékos címet pedig Cziráki Tamás a Predatorsból szerezte meg.

Gratulálunk minden csapatnak és köszönjük a részvételt. Találkozunk 2012-ben is az 5. Éjszakai Kaland teremlabdarúgó tornán ugyanitt Várpalotán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!