Foci

2011.02.03. 07:28

A jövő bajnokai

Ajka - Hat U-13-as együttes részvételével rendezték meg a Jövő bajnokai elnevezésű teremlabdarúgó tornát.

B. Virág Rita

Négy első osztályú (Budapesti Honvéd, Győri ETO, Kecskemét, Ferencváros) alakulat mellett megyénket a VFC USE és a házigazda FC Ajka képviselte a rangos tornán. A résztvevők körmérkőzéses rendszerben küzdöttek meg a minél jobb helyezésekért.

Elmondhatjuk, hogy mind a VFC USE-t képviselő Kozma Csaba tanítványai, mind a Polonkai Csaba edzette FC Ajka is jól szerepeltek. A veszprémiek az erős mezőnyben a dobogó harmadik fokára állhattak fel, míg az Ajka a Fradi legyőzésével az ötödik lett.

A tornagyőzelmet végül a Honvéd szerezte meg 11 ponttal, a második Győri ETO nyolc pontot gyűjtött, akárcsak a harmadik Veszprémi FC-USE. A negyedik Kecskemét hat ponttal zárt, az ötödik Ajka hárommal, a hatodik Ferencváros pedig egyet szerzett.
 
Különdíjat vehetett át a legjobb kapus, Gyurákovics Erik az FC Ajkától, a mezőnyjátékosok közül Ködmön Zoltán (Győri ETO), míg a gólkirály Kun Bertalan (Veszprém) lett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!