Foci

2011.02.18. 13:14

Győztes felkészülési találkozók

Megyei körkép - Az NB III-ban szereplő Lombard Pápa II és a Badacsonytomaj-Tapolca FC labdarúgócsapata is nyerni tudott felkészülési mérkőzésen.

Horváth Gábor

Pápa II-Celldömölk 2:0 (2:0)
Pápa, 50 néző.
Lombard Pápa II: Hajgató (Szíjjártó)  Domján (Molnár), Wéninger (Horváth T.), Borsos (Megyesi R.), Enyingi (Füredi)  Peric (Csala), Dóczi (Grőber), Kazsás (Gorjanácz) - Csepregi (Nyári), Somogyi (Szabó D.), Zsivóczky (Megyesi P.).
Gólszerző: Peric, Dóczi.

A hazaiak nagy iramot diktáltak és megérdemelten jutottak kétgólos előnyhöz a szintén NB III-as Celldömölk ellen az első félidőben. A fordulás után sort cserélt a Pápa II, és az eredmény már nem változott. A lombardosok szombat délután 15 órakor a Veszprém NB II-es alakulata ellen lépnek pályára a megyeszékhely műfüves játékterén.

Badacsonytomaj-Tapolca - Balatonlelle 3:2 (1:2)
Tapolca, 50 néző. V.: Hegyi.
G.: Kővári, Szőcze, Kiss M., ill. Golovicz,  Tóth.

A Badacsonytomaj-Tapolca a meccs elején kétgólos hátrányba került, de ezt követően jó játékot produkálva fordított az NB III Dráva-csoportjának jelenlegi negyedikje ellen. A BTFC I szombat 15 órakor Tapolcán a megye I-es második számú alakulattal játszik edzőmeccset.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!