Foci

2011.09.15. 14:56

Sousa lefejelte a Nemzeti Sport újságíróját

Rendőrségi feljelentést tett Borbola Bence, a Nemzeti Sport munkatársa azt követően, hogy egy szerda esti barátságos mérkőzésen Paulo Sousa, a Videoton szakvezetője szándékosan, indulatból lefejelte őt.

Fejér Megyei Hírlap

A találkozó – amelyen a Nemzeti Sport együttese a FourFourTwo magazin és a felcsúti futballakadémián dolgozó edzők vegyes csapatával játszott – egészen a második félidő elejéig sportszerű keretek között zajlott; a vendéglátók négy góllal vezettek. Ekkor azonban többszöri szabálytalan szerelés és összeszólalkozás után a fehérvári Videoton FC vezetőedzője, a portugál Paulo Sousa lefejelte az újságírót, aki kórházba került, s több öltéssel varrták össze sebét. Borbola Bence feljelentést tett.
A teljes cikket és a MSÚSZ elnökségének állásfoglalását ide kattintva olvashatja, a Nemzeti Sport honlapján!

A Videoton FC csütörtökön délután az alábbi közleményt tette közzé honlapján:

"A FourFourTwo futballmagazin és a Puskás Labdarúgó Akadémia vegyescsapata a Nemzeti Sporttal játszott meccset szerda este Felcsúton, amelyre Paulo Sousa-t is meginvitálták.

- Szívesen fogadtam a meghívást. A mérkőzés közben, a játék hevében összeütköztem az ellenfél játékosával, ez sajnos bármilyen meccsen előfordulhat. Sajnálom, hogy Bence megsérült, mielőbbi felépülést kívánok neki - mondta Paulo Sousa.

Természetesen a klub nevében is jobbulást kívánunk Borbola Bencének!"

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!