Foci

2012.11.10. 05:14

A Füred Csornára utazik, a Pápa otthon játszik

Balatonfüred, Pápa - A labdarúgó NB III Bakony-csoportjában az utolsó őszi fordulóban lépnek pályára a csapatok. A listavezető idegenbe utazik, a Pápa II pedig saját pályáján búcsúzik a fél szezontól.

Novothny Ottó

Csorna-Balatonfüred
A tópartiak az utolsó találkozóra a másik Veszprém megyei klub magabiztos legyőzésével (5:0) hangoltak. Előnyük a riválisokkal szemben a tabella élén öt pont, így őszi elsőségüket semmi és senki nem veszélyezteti.

- Legutóbb tökéletesen játszottunk - állapította meg Pető Tamás, a balatonfürediek mestere. - Ellenfelünket minden szempontból felülmúltuk. A Csorna elleni összecsapás nem lesz könnyű. Különösen azért nem, mert több sérültünk is van. Tar, Leo, Simon és Babics játéka is bizonytalan, de ettől függetlenül természetesen szeretnénk a három pontot megszerezni. Egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora előnyel várhatjuk a tavaszi folytatást. Marad az öt pont vagy csökken a különbség, illetve az történik, amit mi szeretnénk: tovább nő. Utóbbiért mindent megteszünk Csornán.

Lombard Pápa II-Újbuda
A házigazdák tizenegy ponttal a tizenkettedik helyen várják az idei búcsúmeccset, a vendégek viszont a hatodikok. A papírforma nem sejtet sikeres őszi zárást.

- A fürediek ellen éppen 37 percig jól teljesítettünk - tért vissza a múlt forduló eseményeire Nagy Mihály, a Pápa II szakvezetője. - Utána öt perc alatt a belső védekezésünk teljesen összeomlott. Ezt követően hiába tettünk meg  mindent a jó eredményért, a hazaiak megérdemelten nyertek. Az Újbuda szintén erős, jó csapat, amely tetszetős és technikás játékra képes. Arra vagyok csak kíváncsi ezen a találkozón, hogy fiataljaink mire lesznek képesek. Nekünk egyelőre ilyen egyszerű "céloknak" kell megfelelünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!