Foci

2013.04.19. 11:25

Tovább menetel a sereghajtó?

A labdarúgó megyei első osztály 21. körében Csetényben, Gyulafirátóton és Öskün vasárnap lesz meccs, a többiek szombaton játszanak (16 óra).

Horváth Gábor

Alsóörs (4.)_Fűzfő (9.): az előző körben mindkét csapat meglepetésvereséget szenvedett, az Alsóörs a sereghajtó, a Fűzfő a tavasszal gyengélkedő Öskü ellen maradt alul.

Várpalota (12.)_Tapolca (2.): szépen menetel a Palota, amely március vége óta veretlen, előző két meccsén pedig győztesen hagyta el a pályát. A Tapolca is hat pontot gyűjtött az előző két körben.

Pét (3.)_Ajka Kristály (6.): úgy tűnik, nem megy idegenben idén a Pétnek, amely az Ugod elleni kisiklás után meglepetésre Sümegen is alulmaradt. Ez még a dobogójába is kerülhet a csapatnak. A Kristály két siker után kapott ki.

Devecser (8.)_Balatonalmádi (16.): a nemrég még reménytelen helyzetben lévő sereghajtó feltámadt, az almádiak három forduló óta veretlenek, és az Öskü után legyőzték az Alsóörsöt is. A Devecser is szép eredményt ért el, ikszelt az éllovas otthonában.

Herend (15.)_Úrkút (1): nyilvánvalóak a formák és az esélyek, ám ez a párosítás ettől függetlenül általában kiélezett összecsapást szokott hozni.

Csetény (11.)_Sümeg (13.): két pont a különbség, a Sümeg megszakította hosszú nyeretlenségi sorozatát, a csetényiek két meccs után győztek.

Gyulafirátót (7.)_Ugod (10.): a gyulafirátótiak a 17. forduló óta veretlenek, a legutóbb fontos meccset veszítő Ugod azonban veszélyes ellenfél tud lenni.

Öskü (5.)_Peremarton (14.): a mérkőzés legnagyobb kérdése, milyen hatással lesz idei első sikere az Ösküre. A PSE legutóbb március végén tudott három pontot gyűjteni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!