Foci

2014.10.12. 16:20

Szép volt Füred!

Balatonfüred - Könnyedén győzte le a listavezetőt a balatonfüredi labdarúgócsapat vasárnap az NB III-ban.

Horváth Gábor

BFC -Újbuda

3:0 (3:0)

Balatonfüred, 200 néző. V.: Szommer. Balatonfüredi FC: Filipánics - Domján, Szöllőskei, Bognár, Szántó (Keszei) - Simon, Szabó, Kocsis, Balogh (Pass) - Czafit, Szűcs (Kovács). Edző: Pető Tamás. Újbuda: Kapusi - Nagy (Németh), Laki, Bruckner (Khiesz), Lettrich Farkas, Kovács, Karacs, Szolga (Ihász) - Pleszkán, Turi. Edző: Kenyó Zoltán.

Már a 3.percben vezetett a hazai csapat, Szűcs szögletét Domján fejelte a kapus elől a hálóba, 1:0. A gól után nem állt meg a BFC és tovább űzte hajtotta ellenfelét. A 25.percben Szűcs a tizenhatoson belül, felpörgetett egy átadást, s a lehulló labdát nyolc méterről a rövid felsőbe bombázta, 2:0. A 40. percben a bizonytalankodó Lakitól Balogh elvette a labdát, lefutotta védőjét és a kifutó kapus mellett a kapuba passzolt, 3:0. A második félidőben a játék képe nem sokat változott, a vendégek erőlködtek, a hazai csapat fegyelmezetten tartotta az eredményt.

Parádés első félidei játékával megérdemelten nyert a Füred, amely teljesen lefocizta a pályáról az eddigi listavezetőt. Jók: az egész BFC, Domján a mezőny legjobbja, ill: Farkas, Kovács.

Pető Tamás: - Gratulálok fiaimnak, a sok munka gyümölcse kezd beérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!