Foci

2015.05.28. 18:01

Megyei I.: szombaton ünnepelnek?

Címkék#megyei I

Megyei körkép - Bebiztosíthatja bajnoki címét szombaton az Úrkút SK a labdarúgó megye I-ben. A forduló érdekessége, hogy az éllovas és a trónkövetelő egyaránt kemény vetélytárssal néz farkasszemet.

Horváth Gábor

Fűzfői AK (2.)- Balatonalmádi (8.): A FAK úrkúti vereségét követően már csak abban bízhat, hogy a címvédő botlik. Emellett persze pontokat is kell gyűjtenie a hátralévő két fordulóban. Lehetőleg hatot, de az Almádi igen kemény dió. A csapat négy mérkőzést nyert zsinórban és már hét találkozó óta veretlen a bajnokságban.

Péti MTE (5.) -Úrkút (1.): Az Úrkút előnye négy pont a második Fűzfővel szemben, tehát saját kezében a sorsa. A kép ugyanakkor hasonlít az előző párosításhoz, a pétfürdőieket nem lesz könnyű legyőzni. Ez legutóbb, még április közepén, épp a FAK-nak sikerült.

Az úrkútiakat egyetlen siker választja el az újabb aranyéremtől. A csapat Péten ünnepelhetne
Fotó: Penovác Károly

Herend (15.) -Peremarton (14.): Kevesen gondolták, hogy a Herend a hajrára sikeresen felzárkózik. A csapatot négy pont választja el a még bennmaradást jelentő 14. helytől. Izgalmas csatára van kilátás.

Tapolca (13.)- Ajka Kristály (6.): A Tapolca teljesen leeresztett az idény végére, a Kristály viszont már hosszú ideje veretlen.

Devecser (4.)- Csetény (7.): A devecserieknek még van esélyük odaérni a dobogóra, így nekik jóval fontosabb a meccs, mint amúgy is esélytelenebb vendégüknek.

Gyulafirátót (9.) -Várpalota (11.): Hétfőn hosszú idő után nyert újra a Rátót, amelyet feldobhat a sümegi siker, a Várpalota ráadásul elég gyenge formát mutatott az utóbbi időben.

Sümeg (16.) -Öskü (3.): Mindkét fél számára van tétje az összecsapásnak, amely keményebb lehet, mint az elsőre tűnik.

Ugod (12.) -Alsóös (10.): Hosszú ideje nem nyert az Ugod, amelyet ezzel együtt legyőzni is igen nehéz. Az Alsóörs előző négy meccsén vesztesen hagyta el a pályát. Háromesélyes ütközet.

Az elhalasztott 17. fordulót ezen a héten pótolták a megye I-es csapatok (kivéve egy meccset, a Várpalotai BSK- Devecser találkozót még áprilisban lejátszották). Természetesen ezúttal is összállítottuk a játéknap válogatottját, amelyet keretes írásunkban közlünk.

A 17. játéknap Napló-válogatottja, kapus: Radnai Gábor (FAK). Hátvédek: Móger Balázs (Kristály), Marosi István (Herend), Gersics József (Csetény), Marics Máté (Úrkút). Középpályások: Egyed Ákos (Ugod), Új Tamás (Csetény), Varga Zoltán (Rátót), Beke Bálint (Herend). Csatárok: Szakonyi Stefán (Devecser), Korpos Tibor (Úrkút).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!