Foci

2015.08.14. 09:56

Szerdán jön a Haladás - Az új játékosok és a fiatalok beépítése remekül halad

Veszprém - Németh Péter és Vass Ádám a jövő héten újra csatlakozik a magyar futsal válogatotthoz a nemzeti csapat ugyanis nyáron sem pihen.

B. Virág Rita

Az 1. FC Veszprém futsal alakulata már több mint egy hónapja készül az augusztus 31-én rajtoló 2015/16-os bajnoki évadra.

Madarász János tanítványai már túl vannak a nehezén, a kemény, erőnléti munka javát már elvégezték, s most már inkább a technikai, taktikai repertoár bővítésén dolgoznak.

Rajki Tamás, a klub ügyvezető igazgatója elmondta, szerencsére jól halad az új játékosok beépítése. Püspök Péter, és a tavaly évvégén igazolt Bognár Péter is remekül beilleszkedett és a egyre jobban megismerik a csapat játékát is. Rajtuk kívül több, eddig az utánpótlás csapatokban ügyeskedő fiatalt is kipróbál Madarász edző.

Gőzerővel készülnek az augusztus végi nyitányra a futsalosok
Fotó: Penovác Károly

Erdősi Xavér, Cseh Ádám és Sándor Dániel is már a felnőtt kerettel készül, s számíthat rá, hogy egy-egy csatán pályára is léphet, s az utánpótlás meccseken továbbra is bizonyíthatják képességeiket.

Két veszprémivel a válogatottban is számolnak: Németh Péternek és Vass Ádámnak jövő héten is programja lesz a nemzeti csapattal.

Az 1. FC Veszprém első hazai felkészülési mérkőzését augusztus 19-én, szerdán játssza a Veszprém Arénában, amikor 16 órakor a szombathelyi Haladást fogadja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!