Gazdaság

2006.10.02. 02:28

Magyar kiállítók Oroszországban

Budapest (vi) - Az orosz föderáció kormányának egy 2000-ben hozott döntése értelmében minden évben megrendezik Moszkvában az orosz agráripari hét rendezvényeit.

nincs nev

Ennek keretein belül szervezik meg az Arany ősz elnevezésű orosz agráripari kiál- lítást, mely a legnagyobb és legfontosabb ilyen jellegű rendezvény Oroszországban, illetve a FÁK- és a balti országokban egyaránt. Tavaly 56 ezer négyzetméteres területen, 70 régióból és 23 országból több mint kétezer kiállító mutathatta be termékeit. A kiállítás kísérőeseményeként konferenciákat, szemináriumokat, cégprezentációkat, termékversenyeket, bemutatókat is szerveznek. Az Arany ősz keretében mezőgazdasági, élelmiszer-ipari termékek, gépek, berendezések, technológiák, termelési rendszerek, állattenyésztés, állatgyógyászat, takarmányozás, növényvédelem, kemi- káliák szerepelnek. Az FVM Agrármarketing Centrum Kht. (AMC) idén 70 négyzetméteres közösségi standon vesz részt az eseményen. A magyar kiállítók részére a megjelenés ingyenes. A jelentkező cégek a mezőgazdaság, élelmiszeripar és állattenyésztés területén dolgozó vállalatok közül kerültek ki. A tizenegy kiállító számára az AMC információs pultot, árubemutató vitrint, tárgyalási lehetőséget biztosít.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!