Gazdaság

2007.11.05. 03:29

<u>Eladó az egész világ</u>

<b>Veszprém</b> - A vásárlók kegyeiért folyó harc talán legkézzelfoghatóbb jele, hogy elborítják a postaládát az akciós termékeket kínáló reklámfüzetek. Ember, vagyis vásárló legyen a talpán, aki képes kiigazodni, mikor, mi, hol a legolcsóbb. Mi tíz termék árát hasonlítottuk össze négy multiban.

Kiss Nikolett

Így tehát, ha a végső összeget nézzük a blokkon, a Pennyben 2423, az Intersparban 2335, a CBA-ban 2616, a Tescóban pedig 2655 forintot hagytunk ott a kasszánál. Kereken 320 forintot spórolhatott tehát az, aki a négy közül a legolcsóbb Interspart választotta, és persze az általunk összeállított bevásárlólistával érkezett.

A listánk és az árak természetesen változnak szinte napról napra, és igaz az is, hogy mindig, mindenütt találunk akciókat: valamit egyikben, mást a másik üzletben éri meg megvásárolni. Nem jelenthető ki tehát egyértelműen, melyik üzlet a legolcsóbb. Az mindenesetre kiderült, valóban érdemes figyelni az akciókat, ugyanis tényleg sokat lehet spórolni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!