Gazdaság

2009.08.31. 02:28

Családi vasárnapi ebédek - A védnöki táblás éttermeket népszerűsíti a tóparti kamarák akciója

Veszprém - A három Balaton-parti megye - Somogy, Veszprém, Zala - kereskedelmi és iparkamarái a tavalyi sikeres kezdeményezésen felbuzdulva idén is megszervezik a kamarai védnöki táblás vendéglátóhelyek népszerűsítésének érdekében a családi vasárnap elnevezésű, kedvezményes étkezést kínáló akciót.

Kiss Nikolett

A tóparti kamarák tavaly elindított akciójának lényege, hogy a kamarai védnöki táblával rendelkező vendéglátóhelyek a nyári szezon végén, idén szeptember 13-án kedvezményt adnak a helyben elfogyasztott ételek, cukrásztermékek árából. 

A kedvezmény mértéke minimum 30 harminc, maximum 50 ötven százalék. - A torkos csütörtök akció idején mi még nem tartunk nyitva, ezért abban nem tudunk részt venni- mondta el Huszár Zoltánné, az örvényesi Huszár vendéglő vezetője. 

Azt gondolom, ennek nagyon jó reklámértéke van. Azért jó ez a kezdeményezés, mert aki egyébként nem engedheti meg magának, hogy étterembe járjon, az így talán mégis betér hozzánk. Aki pedig járt már nálunk, de az olcsóbb árfekvésű ételekből választott, az talán most kipróbál valami drágább ételt. 

- Mint minden kedvezményes akcióval, így ezzel is forgalomnövekedésre számítunk - mondta Göllei Zsuzsa, a veszprémi Tapó vendéglő vezetője. 

Mivel ezt az akciót három megyében hirdeti a kamara, a reklámértéke is nagyobb, és reménykedünk abban is, ha ez egy szép őszi nap lesz, akkor nemcsak a veszprémiek, hanem a más megyéből érkező kirándulók is élnek ezzel a kedvezménnyel. 

Rádóczy Andrea,
a Hotel Silver Resort vezetője is nagyon jónak tartja a kezdeményezést. - A hotel mindkét éttermébe várjuk a vendégeket, ezzel az akicóval még az utószezonban is fel tudjuk hívni a figyelmet a gasztronómiai értékekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!