Gazdaság

2010.03.30. 18:40

Szociális bolt nyílt Pápán

Pápa - Nagy érdeklődés kísérte a MAGOSZ bolthálózat pápai üzletének megnyitását, amely a gazdasági iskola képzési helye is lesz egyben.

Sikos Gábor

A Pápai Gazdasági Szakképző Iskola, a MAGOSZ valamint Fodor Ferenc vállalkozó közreműködésével megnyílt pápai szociális bolt már 108. a sorban. Abban viszont egyedülálló, hogy a gazdasági iskola itt fogja képezni diákjai egy részét.

- Olyan plusztudást kapnak itt, amit másutt nem biztos, hogy garantálni tudnának nekik - hangsúlyozta Unger Tamás iskolaigazgató.

Dr. Kovács Zoltán polgármester köszönetet mondott az üzlet alapítóinak, és reményét fejezte ki, hogy mindenki megtalálja a számítását.

- Az embereknek érzelmileg is fontos, hogy magyar terméket vásároljanak - mondta Győrffy Balázs, a MAGOSZ alelnöke, Veszprém megyei elnöke, majd hozzáfűzte, hogy a barátságos árakat úgy tudják biztosítani, hogy közvetlenül a gazdáktól szerzik be a jó minőségű termékeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!