Gazdaság

2010.10.18. 09:46

Top 100: holnap minden kiderül

Veszprém - A nemzeti fejlesztési miniszter és a miniszterelnök-helyettes jelenlétében mutatják be a megyénk tavalyi gazdasági teljesítményét megjelenítő kiadványt.

Tremmer Tamás

Immár negyedik alkalommal vállalkozott arra a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, az APEH Közép-dunántúli Regionális Igazgatósága és a Napló szerkesztősége, hogy a Központi Statisztikai Hivatal elemzését is felhasználva létrehozza az előző év gazdasági teljesítményeit feldolgozó aktuális Top 100 kiadványát.

A kiadvány bemutatója október 19-én, kedden 16 órakor lesz a megyeháza Szent István Termében. A rendezvényen dr. Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter a gazdaságpolitikai kihívásokról és az azokra adott kormányzati válaszokról, valamint az Új Széchenyi-terv pályázati rendszeréről ad tájékoztatást. Dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a közigazgatás átalakításáról, a vállalkozások adminisztratív terheinek csökkentéséről tájékoztat.

Az elmúlt háromhoz képest annyiban különleges az idei kiadvány, hogy most már hiánytalanul tartalmazza a megyei top 100-ba tartozó cégek 2009 évi meghatározó gazdasági mutatóit: a nettó és az exportárbevételt, a mérleg szerinti eredményt, a beruházások értékét és a foglalkoztatottak számát. Ezek az adatok mélyreható elemzésre alkalmasak és a korábbiakkal összevetve sok esetben kirajzolják a tendenciákat, előrevetítve egyfajta jövőképet is.Tartalmazza a megyei top 100-ba tartozó cégek 2009 évi meghatározó gazdasági mutatóit

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!