Gazdaság

2010.11.23. 16:19

Segítenék a hitelezést

Budapest - Az új kormány gazdaságpolitikájának középpontjában a kisvállalkozói szektor megerősítése áll, melyben az IPOSZ partner.

Tremmer Tamás

E cél eléréséhez az egyik legfontosabb, a pénzügyi forrásokhoz való akadálytalan hozzájutás, csakhogy hazánkban mintegy 900 ezer BAR-listás van (vállalkozók, magánszemélyek), akik nem juthatnak további forrásokhoz. Az IPOSZ a bankokkal való kénytelen együttélés miatt segíteni akar a hitelezési probléma megoldásában.

E célból hitelképes vállalkozóknak jól előkészített pályázatokkal segít kiválasztott pénzügyi tanácsadó cégeken keresztül, akik felkészültek a jelenleg áttekinthetetlen forráshalmazból. Ez a rendszer az ipartestületek bevonásával nem csak az ipartestületi tagoknak, hanem minden magyar kkv-knak rendelkezésére áll, áttekinthető, korrekt pénzügyi alapon. E szolgáltatói rendszerrel az IPOSZ áttörést vár a lelassult hitelezés ügyében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!