Gazdaság

2011.02.16. 09:29

Kiürült a bolt a plázában

Veszprém - Egyelőre bezár a plázában lévő szupermarket, de új bérlővel mielőbb újranyitják a boltot.

Tremmer Tamás

"Kérem, járjanak utána annak, hogy a Balaton Plázában lévő CBA-val mi történik, immár november óta. A polcok gyakran üresek, vevő nincs, senki nem tud semmit", hívta fel a figyelmet az üzlet körüli helyzetre egyik veszprémi olvasónk. Való igaz, s ezt lapunk munkatársai is tapasztalták, a bolt polcai tavaly év vége óta egyre sivárabb képet mutatnak: üresek. Mi több, kedden már zárva is volt az egység.

A Balaton Pláza ügyvezető igazgatója, Berzevici Rita a Naplónak elmondta, az üzlethelyiséget a CBA egyik franchise partnere üzemeltette, úgy ahogy. Szerepük egészen mostanáig tartott, ők ugyanis bezártak. A pláza azonban nem marad szupermarket nélkül, időközben már megegyeztek a CBA központtal, az üzletet ők viszik tovább. Most a szokásos tevékenységek (átalakítás, felújítás, árufeltöltés) kezdődnek. Berzevici Rita hozzáfűzte, mindenkinek az az érdeke, hogy a bolt mielőbb megnyissa a kapuit, az új bérlő is ennek tudatában látott munkához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!