Gazdaság

2013.04.24. 09:16

Kiváló Veszprém megyei márkák

A napokban a fővárosi Operettszínházban harmadik alkalommal adták át a legkiválóbb hazai márkáknak járó rangos MagyarBrands-elismeréseket. A legjobbak közül a Veszprém megyeiek sem hiányozhattak.

Tremmer Tamás

A három éve alapított díjjal a MagyarBrands szervezet elsődleges célja, hogy minősítse és egyben bemutassa a minőségi és megbízható hazai márkákat. A kiválasztás pályázati rendszerben, illetve egy szakértői bizottság jelölése alapján történik. Az elismerésre fogyasztói és üzleti kategóriában pályázhattak a magyar márkák. A MagyarBrands-díj odaítélése alapvetően számszerűsíthető kritériumok, tradíció, menedzsment, foglalkoztatás, tulajdonosi összetétel alapján történik, amelyet szakmai elbírálás, ismertség, reputáció, identitás egészít ki.

Az év fogyasztói márkája a Herendi lett! A MagyarBrands fogyasztói márkáinak további rangsorában 14. az Ajka Kristály, 15. Pápai Hús, rajtuk kívül többek között megkapta a címet a Theodora is.

A MagyarBrands üzleti márkáinak toplistáján a kilencedik helyen végzett a Nitrogénművek. További MagyarBrands címet elnyert megyei üzleti márkák: Bakonyi Erőmű, Nikecell, és a Naplót is kiadó Pannon Lapok Társasága.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!