Gazdaság

2015.11.16. 15:02

Eladták a nyomda telephelyét

Veszprém – Információink szerint a minap elkelt az egykori Veszprémi Nyomda telephelye. Úgy tudjuk, helyén lakóházakat kívánnak építeni.

Tremmer Tamás

A telephely évtizedeken keresztül egy jól menő vállalkozásnak adott otthont. A nyomda valamikor a település szélén létesült, de aztán körbevette a terjeszkedő város, s mára a lakóövezet kellős közepén találta magát. A tulajdonos próbálta az üzemet ipari zónába költöztetni, de ezt a beruházást végül nem vállalta fel.

A válságot követő időszak a nyomdavállalkozásokat is megrostálta, a Veszprémi Nyomda egy darabig állta a sarat, de tulajdonosa úgy döntött, hogy megválik tőle. A termelőberendezéseket eladták, azokat Vácra szállították. Az ingatlan már két éve üresen áll.

Információink szerint a minap elkelt az egykori Veszprémi Nyomda telephelye. Úgy tudjuk, helyén lakóházakat kívánnak építeni, ami megnyugtató lehet a városnak és a környéken élőknek. Kerestük az új tulajdonost, de a nyilatkozatot egyelőre elhárította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!