Gyepükaján

2017.01.31. 21:25

Megújult, gazdagodott a község könyvtára

Gyepükaján - Új polcok és új könyvek várják az olvasni szerető látogatókat. A kistelepülés könyvtára a felújítást követően hétfőn nyitotta meg ismét kapuit az érdeklődők előtt.

Tisler Anna

A polcokat az Eötvös Károly Megyei Könyvtár ajándékozta a sümegi járásban található községnek, valamint a megnyitóünnepségen Pálmann Judit, a megyei könyvtár igazgatója 21 új könyvet adott át.

Köszöntőjében Trejer Gabriella polgármester kijelentette, hogy a tudás, a hozzáértés, az információ értéke egyre nő, a könyvet, az olvasás örömét nem pótolhatja sem a televízió, sem az internet. Fontos, hogy a településen legyen egy közösségi tér, ahol az emberek találkozhatnak, bővíthetik társadalmi kapcsolataikat és ismereteiket. A megnyitón a hetedikes Tóth Balázs verset olvasott fel.

Trejer Gabriella köszöntötte a megjelenteket, mellette Pálmann Judit. Fontos, hogy a településen legyen egy közösségi tér, ahol az emberek találkozhatnak, és bővíthetik ismereteiket Fotó: Tisler Anna

Kalmár Viktória könyvtárostól megtudtuk, hogy hétfőn, szerdán és pénteken délután négy és öt óra között tartanak nyitva. Áttértek a számítógépes nyilvántartásra.

Az olvasókat 1400 kötet várja, szépirodalom, szórakoztató irodalom, mesekönyvek, kötelező olvasmányok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!