jubileum

2018.03.08. 12:05

Meglepetéskoncerttel köszöntik Malek Andreát kollégái

Születésnapja mellett a pályán eltöltött harminc évet is ünnepli Malek Andrea énekesnő, aki ebből az alkalomból különleges nagykoncertet ad neves előadóművészek közreműködésével március 14-én az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

Budapest, 2013. március 11. Malek Andrea előadóművész az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában.

Forrás: MTVA Fotó

Fotó: Zih Zsolt

Az est vendége lesz Szulák Andrea, Malek Miklós, Dés László, Karácsony János James, Gerendás Péter, Szakcsi Lakatos Béla és Müller Péter Sziámi. Emellett a közönség hallhatja a népdalokat különleges, dzsesszes, latinos stílusban feldolgozó Malek Andi Soulistic nevű formációt is.

Jáger Bandi zeneszerző az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában elmondta, hogy ez egy meglepetés koncert, amelyről nem olyan rég értesült csak az énekesnő.

A műsorban először a vendégek adnak elő egy dalt, majd duettek lesznek, utána pedig a Malek Andi Soulistic játszik a Madárka című lemez anyagából, valamint most készülő, májusban megjelenő új albumokról is hallható lesz néhány dal.

A koncerten a Malek Andi Soulistic-ban Jáger Bandi zongorán, Balogh Roland gitáron, Hárs Viktor nagybőgőn, Lakatos-Pecek András dobon, Csejtey Ákos pedig szaxofonon kíséri az énekesnőt.

Borítókép: Malek Andrea az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában

Forrás: MTVA Fotó/Zih Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában