Ország-világ

2020.11.28. 09:00

Beteljesületlen marad Balázs Fecó utolsó kívánsága

Hatalmas terv megvalósításán dolgozott mielőtt bement a kórházba. A csütörtökön elhunyt énekes szervezni kezdett egy hatalmas bulit, amit jövő tavasszal, a 70. születésnapjával egy időben szeretett volna megtartani az Arénában

Forrás: Ripost

Balázs Fecó nehezen viselte a koronavírus-világjárvány okozta leállást, hiszen számára a zene és a közönség szeretete jelentett mindent. Éppen idén márciusban indult útjára a 30 állomásosra tervezett életműturnéja, amit dugába döntött a járvány és két koncert után le kellett mondania. Fecó ettől lelki mélypontra került.

Ezután Fecó számára felcsillant egy reménysugár. Szervezni kezdett egy hatalmas bulit, amit a 70. születésnapjával egy időben szeretett volna megtartani az Arénában. 2021 márciusában egy igazán grandiózus, a több mint 50 éves pályafutásához méltó koncerttel köszönhesse meg a közönség szeretetét.

Fecó a kórházba kerülése előtt már sokkal jobb hangulatban volt, hiszen hatalmas célt tűzött ki maga elé, amin szívvel-lélekkel dolgozott.

A sok elmaradt koncert után végre látta a fényt az alagút végén – írja a Ripost.

„A kiadóval egyeztetve belevágtunk egy jövő márciusra tervezett Aréna-koncert szervezésébe, ami egybe esett volna a hetvenedik születésnapjával. Rengeteget beszélgettünk erről, engem kért fel, hogy legyek az esemény házigazdája. Folyamatosan tervezte a bulit. Már összeírta azoknak a zenészbarátoknak a névsorát, akiket feltétlenül szeretett volna meghívni, hogy álljanak vele egy színpadon a jeles napon és már fejben össze is rakta a koncert zenei anyagát. Aznap, amikor saját lábán bement a kórházba, még beszéltem vele telefonon. Csak annyit mondott, hogy elkapta ezt a nyavalyát, de hamar túl lesz rajta és folytatjuk a munkát...” – mesélte a Ripost-nak elcsukó hangon Balázs Fecó barátja, Várkonyi Attila.

Fotó: Ripost

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában