család

2020.12.13. 16:55

Tóth Gabi az exét kérte fel kislánya keresztapjának, ezzel magyarázta

Az énekesnő azt is elárulta, volt-e sértődés a döntéséből.

Budapest, 2012. január 28. Egy televíziós tehetségkutató felfedezettje, Tóth Gabi Nem kell végszó címû számát énekli 2012. január 28-án az 57. Eurovíziós Dalfesztivál hazai elsõ elõdöntõjén. Az MTVA és a Magyar Televízió felhívására több mint kétszáz dal érkezett be, a legjobb húszból szakmai zsûri és a nézõk választják ki A Dalt, Magyarország versenydalát, amely képviseli az országot a bakui nemzetközi megmérettetésen május 22. és 26. között. MTI Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTI / Zih Zsolt

Fotó: Zih Zsolt

Tóth Gabi korábbi párját kérte fel egyéves kislánya, Hannaróza keresztapjának. Bár Trap kapitány, azaz Molnár Tibor örömmel vállalta, végül máshogy alakult a keresztelő, amelyről korábban gyönyörű fotókat mutatott az énekesnő.

Felkértem és ő örömmel el is vállalta, de sajnos aztán beteg lett és nem tudott ott lenni, végül egy barátnőmet kértük fel.

Sokan nem értik, de Tibi nekünk egy nagyon fontos családi barát lett. Krausznak is van egy ilyen ember az életében, aki egykor a barátnője volt, de nekik sem a szerelem volt a közös dolguk, hanem egy mély barátság” – mesélte a Bors szemléje szerint a Blikk-nek adott interjújában Tóth Gabi.

Borítókép: Tóth Gabi az Eurovíziós Dalfesztivál első hazai elődöntőjén 2012-ben

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!