Ország-világ

2021.04.03. 17:49

Elképesztő sorscsapás: árván maradt a fiatal magyar pólós és 14 éves húga

Az egész honi vízilabdasport összefogott, hogy segítséget nyújtson az UVSE 21 éves pólósának és 14 éves húgának. Egy év alatt maradtak árván.

Forrás: Instagram

Szülők nélkül maradt Seeler Botond és 14 éves húga, Fruzsina. Édesanyjukat tavaly nyáron veszítették el, csütörtökön pedig édesapjuk, Csaba belehalt a koronavírus-fertőzés okozta szövődményekbe. Az egész sportág megrendült, de azonnal példás összefogás indult a megsegítésükért. Aki csak tehette, közzétette a felhívást, és Botond nevelőegyesülete, az UVSE is fogja a fiatal sportoló kezét. Anyagi és lelki támogatást szeretnének nyújtani neki és testvérének. Habár a fiatal sportoló már a felnőtt csapat tagja, eltartani magukat egyelőre nemigen tudja.

Csapata mindenben segíti

Ez egy nagy család, ahova Botond bármikor hazajöhet. 10 éves kora óta az egyesületünk sportolója, ez a második otthona, úszni is itt tanult meg, kötelességünknek érezzük, hogy minden létező segítséget megadjunk nekik, amire szükségük van

– mondta elérzékenyülve a Bors megkeresésére Vincze Balázs, az egyesület szakmai igazgatója és egyben a férfi szakág vezetője.

Bárki segíthet Botondékon

Felesleges lett volna megkérdeznem, hogy van: egy éven belül veszítette el a szüleit, természetesen nagyon rossz lelki állapotban van. Inkább arról beszéltünk, miképp kezeljük a segítségüket szolgáló alapot, amit a rossz hírt követően azonnal létrehoztunk. Az elmúlt napokban egyébként már érkeztek is felajánlások – fogalmazott Vincze, aki azt kéri, aki segítene, keresse az UVSE Vízilabda Sportegyesület.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!