tragédia

2021.04.28. 12:00

Halálos baleset: busz ütközött kocsival, felismerhetetlenségig roncsolódott az autó

Szerdán kora reggel összeütközött egy busz és egy autó az 54-es főúton, Soltvadkert határában.

Forrás: Pozsgai Ákos

Legfrissebb információk:

A baon.hu helyszíni információi szerint a buszon négyen sérültek meg, úgy tudják, könnyebben. Az utánfutót vontató Suzukiban ketten utaztak, a sofőr életét vesztette, az autó utasát kórházba szállították.

Fotó: Pozsgai Ákos
Fotó: Pozsgai Ákos

A baleset következtében a személygépkocsi férfi sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, valamint – az elsődleges információk szerint – két ember könnyebben sérült – közölte a rendőrség.

A helyszínelés idejére a rendőrök Soltvadkertnél teljes szélességében lezárták a főutat, és a forgalmat elterelik.

Fotó: Pozsgai Ákos
Fotó: Pozsgai Ákos

Korábban írták:

Egy menetrend szerint közlekedő busszal karambolozott egy személyautó az 54-es főút 43-as kilométerénél, Soltvadkert határában, a Bócsa felé vezető szakaszon. Az ütközés következtében a busz az árokba borult – adta hírül a katasztrófavédelem.

A műszaki mentést a soltvadkerti önkormányzati tűzoltók végzik. A balesethez riasztották a kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat, továbbá a katasztrófavédelem műveleti szolgálatát is. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!