Bulvár-celeb

2021.11.19. 14:22

Az életével játszott: az orosz maffia után kémkedett Pásztor Anna

Pásztor Anna élete minimum regényíróért kiált. Az énekesnő éppen csak akasztott ember nem volt, bár egyidőben attól sem állt messze.

Forrás: Ripost

Pásztor Anna az érettségi után úgy döntött, hogy mielőtt továbbtanul, kipróbálja magát külföldön. Első útja Londonba vezetett, ahol hamar felfigyelt vagányságára a titkosszolgálat. Az énekesnő persze gondolkodás nélkül mondott igent a feladatra, ami korántsem volt veszélytelen. Az Anna and the Barbies frontembere erről az időszakról is mesélt Hajdú Péternek a vasárnap este adásba kerülő Frizbi felvételén – írja a Ripost.

„Igazából nem akarnám én a kémszakmát kisebbíteni azzal, hogy azt állítom, én is közéjük tartoztam. Maradjunk abban, hogy egy nagyon szőke, nagyon játékos hölgy voltam, és jelentkeztem egy hirdetésre, amiben Mata Hari típusú nőket kerestek. Olyanokat, akik belemennek az éjszakába és nem félnek. Ez voltam én” - kezdte a LifeTV stúdiójában, Anna, aki pillanatok alatt London egyik előkelő férfiklubjában találta magát, tetőtől talpig „bedrótozva.

„Ebben a klubban voltak sztriptíztáncosnők, kéjhölgyek és voltak az úgynevezett társalkodó hölgyek. Nos, én lettem az egyik társalkodó lányka, annyi szépséghibával, hogy bedrótoztak. Én ott ültem és figyeltem, hogy a mindenféle népek miről beszélgettek. Főleg gengszterek voltak. Nos, ők képezték a londoni orosz világ krémjét és mindenféle dologról beszélgettek, üzleteltek”- mesélte Pásztor Anna, akinek akkoriban fogalma sem volt róla, hogy mekkora veszélyben volt.

„A második ilyen 'munkanapomon' felhívtam a kedvesemet és lelkesen meséltem neki, hogy titkos ügynök lettem. Akkor kaptam egy virtuális nyaklevest és elmagyarázta, hogy ha lebukok, akkor ott nincs könyörület. Nos, többet nem mentem be a klubba és másnap leadtam a kütyüt” - idézte fel rövid kémpályafutását az énekesnő, aki a Frizbiben sok izgalmas és különleges történetet elmesél kalandos életéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában