Botrány

2022.01.08. 08:11

Damu gyermekének gyámja: meg akarom kapni a jussomat!

Betelt a pohár Damu Roland gyermeke gyámjánál. A színész halála után nincs nyugta családjának, ezért döntött úgy, hogy még egyszer, utoljára kiáll a nyilvánosság elé. Katalin évek óta küzdött a kislánynak járó gyerektartásért, ezért pénzéhséggel vádolják.

Damu Roland kislánya elmúlt ötéves. A kis Maját születése óta édesanyja testvére, Katalin neveli. És bár nincs könnyű helyzetben, mindent elkövet a gyermek érdekében, még annak ellenére is, hogy a színész az utóbbi négy évben nem fizette a megállapodás szerinti havi 40 ezer forint gyerektartást. Az asszony egészen mostanáig reménykedett, hogy megkapja a neki járópénzt, azonban most már egyre kevesebb esélyt lát rá, mivel a színész december 27-re virradó éjjel, 47 éves korában elhunyt. Katalin békét és nyugalmat akar, ezért döntött úgy, hogy még utoljára kiáll a nyilvánosság elé.

2019 januárjában feljelentettem Rolandot a rendőrségen, úgy, hogy már volt egy bírósági határozat a kezemben, mely alapján 15 napon belül ki kellett volna fizetnie a hivatal által megállapított összeget, egyben. Sajnos ez nem történt meg– kezdte a Borsnak Katalin. 

A mai napig a rendőrségi szakaszban tartunk. Hiába írtam levelet, nem kaptam választ. Az összeg folyamatosan halmozódik, jóval túlléptük a hárommillió forintot. Erről már lehet, hogy le kell mondanom, de arról az összegről nem, amit megítélt a bíróság. A gyámügy mindvégig nagyon segítőkész volt, hálás vagyok nekik ezért. Tartsanak pénzéhesnek, a jogos követelésemet azonban szeretném megkapni! Az államtól 14 225 forint megelőlegezett gyerektartást kapok, de az csak töredéke a Roland által ígért negyvenezer forinthoz képest– panaszolta az asszony.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!