Szerencséje volt

2022.05.29. 08:25

Így érzi magát most Bodrogi Gyula

A Kossuth-díjas Bodrogi Gyula csütörtökön lett rosszul, Merkely Béla küldte hozzá a mentőt, amely azonnal az intenzív osztályra szállította.

Bodrogi Gyulát csütörtök hajnalban mentő vitte a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika intenzív osztályára. Merkely Bélát a színész párja hívta fel, hogy baj van: Bodrogi Gyula nem kapott levegőt, fulladozott, a szívspecialista rögtön mentőt küldött. Nem sokkal korábban, május 18-án is gyakorlatilag Merkely Béla már egyszer megmentette a művész életét.

A Borsnak sikerült telefonon elérni a még kórházban fekvő színészt:

Jaj, már sokkal jobban vagyok, nagyon köszönöm az érdeklődést.Intenzív osztályra kerültem, mert nehezen lélegeztem, van bennem valami kórság, de még nem derült ki pontosan mi okozza a bajt.
Az biztos, még várnak rám vizsgálatok, de nem aggódom, mert tényleg érzem, hogy múlik a betegség. Nem mehetek még haza, pedig bíztam benne. De már sima kórteremben vagyok, beszélgetek a szobatársaimmal. Fehér falak közt kék takaró alatt fekszem, jobb a kedvem, Angéla jön be hozzám nemsokára, mi bajom lehet?" - mondta a lapnak Bodrogi Gyula.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!