Tragédia

2022.06.22. 06:45

Lesújtó hír érkezett, gyászol Tóth Vera

Az elmúlt évek küzdelmei után a lelke erősebb volt, mint valaha, de a teste már pihenésre vágyott – közölték a gyászhírt.

Elhunyt Pavó Réka, akinek a nevét akkor ismerte meg az ország, amikor évekkel ezelőtt hatalmas sikert ért el egy mobiltelefonnal készített képpel. A nemzetközi pályázatok a szakemberek 67 ezer fotó közül Réka "Art & Leukemia" című képét választották ki. Mint ismert, a fiatal nő leukémiával küzdött, ezt szimbolizálta a fotója.

„Nem akármilyen siker ez egy olyan nő számára, aki kórházban tölti napjai nagy részét” – írta akkor az Instagram-oldalára Réka, aki azóta küzdött a betegséggel.

Vasárnap azonban feladta a harcot.

„Kimondhatatlan fájdalommal tudatjuk veletek, hogy a mi kis Csillagunk a tegnapi napon itt hagyott bennünket és elfoglalta a helyét az Égi Atyjánál. Az elmúlt évek küzdelmei után a lelke erősebb volt, mint valaha, de a teste már pihenésre vágyott” – közölte a család, és arra kérte a követőket, hogy folytassák Réka misszióját: figyelemfelhívással, tettekkel a véradás és őssejtdonáció fontosságára.

„Köszönünk minden imát, kedves szót, támogatást és bíztatást, amivel segítettétek a harcában és megszépítettétek az elmúlt éveket” – tették hozzá.

A bejegyzés alatt többek között Tóth Vera énekesnő is megjelent - szúrta ki a Bors.

Édes kis drága Csillag… a FENÉBE!!!! Jó utat neked…. Kár érted… nagy kár… Megérdemelted volna a végleges túlélést... Kellettél az Égbe, biztos fent elkel a segítség… Fentről szórd a szeretet csillámaidat úgy, ahogy életedben is tetted…– írta Vera, aki saját oldalán Réka fekete-fehér képét is megosztotta.

Som-Balogh Edina színésznő a következő sorokat fogalmazta meg:

Megszakad a szívem! Annyira sajnálom! Sok erőt kívánok az egész a családnak...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!