Őszintén megmondta

2022.08.02. 22:38

Első férje szerint nem lesz tartós Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága

Jennifer Lopez nemrég összeházasodott régi-új szerelmével, Ben Affleckkel, de első férje, Ojani Noa szerint nem lesz tartós ez a frigy.

Fotó: AFP

J.Lo úszik a boldogságban Ben Affleck feleségeként, de máris sötét felhők gyűlnének föléjük? Lopez első férje szerint amilyen nagy lánggal ég most ez az új szerelem, olyan gyorsan vége is lesz annak- írja a News.com nyomán az Origo. Az énekes-színésznő már összesen négyszer volt házas, Noa szerint pedig Lopez hajlamos szépeket mondani egy kapcsolat rózsaszín ködös szakaszában.

"A legjobbakat kívánom neki és Bennek, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez a nász tartós lesz.

 Jen szeret szerelmes lenni, de már hatszor eljegyezték, és Ben a negyedik férje. Én voltam az első számú férj, és azt mondta nekem, hogy én vagyok élete szerelme. 

Amikor a nászéjszakánkon ágyban feküdtünk, azt mondta, hogy örökké együtt leszünk" - mondta Noa.

Jennifer Lopez valóban szereti a férfiakat, de Ben Affleckkel való kapcsolata azért is különbözhet a többitől, mert 17 év után jöttek össze újra.

A Lopez-Affleck frigyre még a volt férj is azt mondja, hogy nem teljesen reménytelen, lehetséges, hogy J.Lo már sokat komolyodott az évek során és másképp értékeli ezt a szerelmet - pont a múltjából fakadóan. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!